Boka

Tillgängliga tider

Här kommer det att uppdateras med tider vecka efter vecka med start vecka 2, 2018. Därefter skickar du ett mail och så bokar vi in en tid. Förhoppningsvis kommer vi kunna få in lite olika grupp-pass men letar fortfarande efter lokal. 

 

 

Upplägg

Som CBM (creative body manager) så kommer Iki att hjälpa dig komma igång!

Ni ses för ett första möte där önskemål och delmål med just din träning sätts upp och sen hittar ni ett sätt att få träningen att flyta på. Iki har gymkort på 24//7 och Saga Motion vid Mariatorget så där kan en ses och träna tillsammans men det går också att lösa på annat sätt alternativt köra utomhus när vädret tillåter.

Upplägget för att komma igång med ”Lubba med Lebb” är 1 konsultmöte och därefter 3 träningspass tillsammans.

Därefter får du fortsätta din träning på egen hand och efter 8 veckor sker återkoppling och nya delmål/resultat sätts upp!

Om en inte vill göra detta själv går det bra att göra i grupp men på gym med högst 3 personer samtidigt pga utrymme.

In och boka!

Betalning

Lubba med Lebb har ett ”sharing is caring” koncept. Kostnaden att träna med oss bestämmer du själv utifrån dina förutsättningar. Alla intäkter går oavkortat till RFSL Newcomers Sthlm som använder pengarna till tex SL-kort, mat, psykologbesök.

Efter varje möte/träning så ser vi gärna att ni swishar en summa till nr: 1233548344  märk swishen med ”Lubba-NC Sthlm”. Viktigt att märka betalning dels så att vi kan få statistik och för att pengarna ska komma rätt. 

Det går även att sätta in pengar direkt på BG/PG 900408-6

Om en inte vill träna eller tycker det räcker att tex gilla oss på Facebook så välkomnas alla gåvor och swish, smiley!